Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatók

Once Upon A Time:A történet helyszíne egy Maine állambeli tengerparti város, melynek neve Storybrooke. Egy bosszúvágytól elvakult gonosz királynő ebbe a városba száműzte a mesevilág lakóit, megfosztva történetük boldog befejezésétől. Storybrooke-ban nem jár az idő, itt a Gonosz királynő (Lana Parrilla), jobban mondva Regina Mills hozza a szabályokat. Ezt az átkot csak Hófehérke (Ginnifer Goodwin) és a Herceg (Josh Dallas) közös lánya törheti meg, akinek a neve Emma Swan (Jennifer Morrison). Ő egy óvadékügynök volt, igen ügyesen dolgozott. Emmát egy varázslatos szekrénnyel átküldték a mi világunkba, még az átok előtt. A lányt az örökbe adott tízéves fia, Henry (Jared S. Gilmore) invitálta a városba. A fiút a polgármester fogadta örökbe, ez konfliktust keltett a két nő között. Ahogyan Emma a városba érkezett, látszólag gyengült az átok: elindult az idő, felébredt a Herceg, stb. Természetesen Regina bármire képes, hogy erős maradjon az átok. Emma úgy gondolja, gyökeret ereszt a városban, s mivel a seriffet teljesen lenyűgözte, felajánlotta a seriffhelyettesi posztot. Graham halála után - Regina sérelmére - Emma lett a seriff.

 

Tenn Wolf: A sorozat középpontjában egy átlagos középiskolás fiú, Scott McCall (Tyler Posey) áll, akit megharap egy vérfarkas, miközben egy lány holttestét keresi az erdőben. Amikor Scott osztályába egy új lány, Allison Argent (Crystal Reed) érkezik, rögtön megtetszenek egymásnak; ezért Scott próbál normális életet élni: mindenki előtt titkolja a vérfarkaslétét, kivéve a legjobb barátja, „Stiles” Stilinski (Dylan O’Brien) előtt – aki segít neki túljutni az életének és a testének a változásain –, illetve egy másik titokzatos vérfarkas, Derek Hale (Tyler Hoechlin) előtt.

 

Vámpírnaplók:A sorozat egy 17 éves lány, Elena Gilbert (Nina Dobrev) életét követi, aki szerelmes lesz egy Stefan Salvatore (Paul Wesley) nevű 162 éves vámpírba. A kapcsolatuk egyre inkább bonyolulttá válik, amikor visszatér Mystic Fallsba Stefan gonosz és rosszakaratú bátyja, Damon (Ian Somerhalder), aki azt tervezi, hogy elpusztítja a várost, és vérbosszút áll az öccsén. Mindkét testvér érdeklődni kezd Elena iránt, főként a múltbéli szerelmükkel, Katherine-nel(Nina Dobrev) való hasonlósága miatt. Kiderül, hogy Elena, aki Katherine távoli rokona, Katherine hasonmása is egyben. Katherine végül visszatér a városba a testvérek és a lány elleni tervekkel.

A sorozat egy Virginia állami kitalált városban, Mystic Fallsban játszódik. A város természetfeletti történelemmel rendelkezik, mióta a 17. század végénúj-angliai bevándorlók telepedtek le a területén. A többi történetszál a város többi lakójáról szól: Jeremy Gilbertről (Steven R. McQueen), aki Elena öccse;Bonnie Bennettről (Katerina Graham), aki Elena legjobb barátnője; Caroline Forbesról (Candice Accola), aki Elena közeli barátja; Tyler Lockwoodról (Michael Trevino), aki Elena gyerekkori barátja; és Matt Donovanről (Zach Roerig), aki pedig Elena volt barátja. A város politikáját az eredeti alapító családok utódai irányítják, akik mind az „Alapítók Tanácsának" tagjai. Mystic Falls alapító családjai közé tartozik a Salvatore, a Gilbert, a Fell, a Forbes és a Lockwood család. A várost védik a vámpíroktól, viszont a többi természetfeletti fenyegetésről megfeledkeznek.

 

Bűbájos boszorkák:Maga a történet egy boszorkánycsalád mindennapjait eleveníti meg.A cselekmény középpontjában, egy közel 400 éves boszorkánydinasztia, a Halliwell-család (eredetileg Warren-ág) legfiatalabb generációja áll. Feladatuk, hogy a fény és a sötétség több ezer éves harcában megtartsák az egyensúlyt a jó és gonosz között. A Halliwell család generációk óta gyakorlatilag várta azt a percet mikor megszületik a három lánytestvér, akik "minden boszorkányok legnagyobbjaiként", bűbájosokká válnak és hatalmukat, a Hármak erejét felhasználva, elpusztítják a legfőbb gonoszt, a Forrást.Kezdetben a 3 főbb karakter (születésük sorrendjében), Prudence vagy Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) és Phoebe Halliwell (Alyssa Milano). Testvérek, akiket nagymamájuk nevelt, hiszen anyjuk nem sokkal Phoebe születése után meghalt, egy démonnal vívott harcban, míg apjukat a nagyanyjuk gyakorlatilag elüldözte. Nagyanyjuk halála után egy nap, Phoebe a padláson rátalál egy antik könyvre, melyen a tökéletesség kelta szimbóluma aTriquetra található. Az első oldalon olvasható "igézet" segítségével, akaratlanul szabadon engedi "elveszett" erejüket, melyről eddig fogalmuk sem volt. Gyermekkorukban nagymamájuk, védelmük érdekében megfosztotta őket erejüktől, noha töretlenül hitt a boszorkánylét iránti elkötelezettség fontosságában. Halálával azonban a varázs megtört.

 

Amerikai Horror Story:Az első évad, mely az American Horror Story: Murder House címet kapta,eseményeinek középpontjában a Harmon család áll: Ben (Dylan McDermott), Vivien (Connie Britton) és Violet (Taissa Farmiga), akik Bostonból költöztek Los Angelesbe, miután Vivien elvetélt, Bennek pedig viszonya volt egyik diákjával. Egy felújított kúriába költözik a család. Az előző homoszexuális tulajdonosról pedig kiderül, hogy meggyilkolták/öngyilkos lett, mégpedig korábbi partnere keze által. Szomszédjuk Constance (Jessica Lange) és lánya, Addie gyakran meglátogatják az új lakókat, illetve sokszor hívás nélkül is bemennek a házba. Addie, akinek Down-szindrómája van, valamilyen titokzatos módon kapcsolódik a ház véres múltjához. A padláson Vivien és Ben egy gumiruhát találnak. A házhoz „tartozik” még Moira (Frances Conroy/Alexandra Breckenridge) a házvezetőnő is aki, hol fiatal és vonzó nő alakjában, hol pedig idős hölgy alakjában tűnik fel.